27. kesä, 2017

Tasavalta ja Tasavallan Presidentti:

ARVOISA HENKILÖ, ÄÄNESTÄJÄ HENKILÖ!

Minulle asiat eivät ole samantekeviä. Olen aivan samoilla linjoilla hallituksemme kanssa siitä, että "jotain tarttis tehrä".  Ja tehdäänkin. Ja osittain suuntakin on ollut oikea. Mutta tapa millä sitä on tehty ja mikä hinta siitä maksetaan on vähintäänkin kyseenalainen. Suomen talous on tällä hetkellä täysin kiinni kahdesta eri asiasta: Viennin vetävyydestä ja EU-politiikasta.
Eduskunnassamme istuu tällä hetkellä oikeistolainen enemmistö; Keskusta, Kokoomus ja mikä-mikä-lie-kuka-kuka-tuo - ryhmä! Nämä kaikki edellä luettelemani puolueet - sekä ryhmittymä ovat oikeistolaisia poro-porvareita.

Perussuomalaiset heittäytyivät kertaheitolla äärioikeistolaiseksi puolueeksi, ja onneksi - heitettiin ulos hallituksesta. Se että Perussuomalaiset nimeävät itsensä edes jollakin tasolla "kansan puolueeksi" jatkossa, lienee vitsi jostain viime vuosisadan vitsikirjasta. Puolue joka tallaa ihmisoikeuksia, liikkumisvapautta ja samaan aikaan väittävät ajavansa isänmaan asioita, on sama asia, kun syyttömät tuomittaisiin syyllisiksi. Se ideologia mielestäni kuoli jo Stalinin ja Hitlerin aikoihin.

Palataanpa alkuperäiseen ajatukseeni, Suomen, isänmaamme hyvinvointiin ja sen rakentamiseen. Eli rakentamisen suunta on ollut oikea; ylöspäin! Mutta hinta, jonka me Suomalaiset joudumme siitä maksamaan on aivan liian korkea. Hallituksemme ajaa täysin kapitalistista linjaa. Kaikki mitä irti saadaan, myydään! Ja mielummin näemmä mahdollisimman kauaksi! Hallitus olettaa, että maata voidaan ohjata vain markkinatalouden pohjalta ja vain kapitalistisella linjalla. Näin ei valitettavasti ole!

Tämä hallitus, joka tällä hetkellä istuu maamme johdossa, on hävittämässä juuri sitä, mitä me itse olemme! Meidän sotiemme veteraanit ja lotat eivät taistelleet tämän maan puolesta siksi, että muutamat ihmiset sen voisivat halvalla myydä muille, vähän vielä rikkaimille henkilöille tai yhteisöille! Donald Trump ei ole tämän maailman paras kaveri. Eikä sitä ole myöskään Juha Sipilä, ainakaan minun mielestäni!

Nykyisestä hallituksestamme on lähtenyt se uskottavuuspohja pois, mitä sillä nyt ylipäätäänkään edes oli. On monia asioita, joita en oikeasti ymmärrä: Kun hallitus kasattiin muutama vuosi sitten, eikö siellä kenelläkään sytyttänyt se tosi asia, että Soini ei enää jatka, eikä sytyttänyt sekään, että kukahan siihen tilalle tulisi mahdollisesti jatkamaan?

Yksi ajatuksistani oli aivan selvä; Tuolta pohjalta hallitus tulisi jättämään eronpyyntönsä tasavallan presidentti Niinistölle, mutta ei? Mitä, mitä ihmettä?? Eipä jättänyt! Ja tähän asiaan ei silloin Tasavallan Presidentti Niinistö myöskään puuttunut. Miksi, miksi hän mietti asiaa hieman "arkaillen" jälkikäteen? Niin, toki muistan, että Sauli Niinistö ennen Tasavallan Presidentin virkaan astumistaan oli puoluekannaltaan - Kokoomuslainen.

Tämän maan parlamentissä on mätää. Siinä on paljonkin mätää. Ei järjestelmäämme voi sanoa demokraattiseksi kun vain ja ainoastaan vaalejen järjestämisen, sekä valituksi tulemisen puolesta. Kaikki muu onkin tämän jälkeen "huuhaata". Nyt en siis puhunut instituutiostamme, Tasavallan Presidentistä, vaan nimenomaisesti eduskunnasta sekä heistä valituista hallituksen jäsenistä.
Ihmisiä johdetaan tässä maassa harhaan, ja todella pahasti! Vaaleissamme erilliset ehdokkaat voivat esittää asiansa aivan kuinka he haluavat. Ja yksikään eduskuntaamme valittu kansanedustaja ei voi kuitenkaan poiketa puolueiden määräämästä linjasta. Muutoin hänet erotetaan välittömästi eduskuntaryhmästään. Eduskunnassa ei saa äänestää oman tuntonsa, taitonsa tai tietonsa mukaan. Vaan äänestykset ovat aina ennelta määrättyjä, oman ryhmänsä mukaisia. Niin joo, missä se demokratia nyt onkaan? Järjestelmämme on täysin Neuvostoliiton, kylmän sodan aikainen epäoikeudenmukaisuus!

Menkäämme jälleen asiaan: Miksi ihmeessä me kansalaiset, olemme tälläisiä idiootteja?? Joka kerta, joka ikinen vuosi, kaksi kertaa vuodessa vähintään haukumme eduskunnan, ministerit, ja jopa välillä Tasavallan Presidenttimme?? Ei kuulkaa syytä huoleen! Mehän olemme heidät valinneet tehtäviinsä! Missä meidän muisti on seuraavissa vaaleissa?? Tätä nimen omaista fraasia saa kuulla alvariinsa.

Tätä kautta, Juha Sipilän johtamaa kautta, on maamme mennyt pienestä noususta huolimatta kaikkein huonoimpaan suuntaan, mitä se on pitkään aikaan mennyt. Valitettavasti monet insinööritkin ovat olleet väärässä, ja osittain myös toki oikeassakin, jos vaikka vertaamme heidän taitojaan ekoihin ydinpommeihin Hiroshimaan.

Tälle hallitukselle ei valitettavasti riitä se, että tuhosivat veteraaniemme ja lottiemme kovan työn. He haluavat myös tuhota maamme, teollisuutemme ja sen kautta terveydenhuoltomme, vanhusten hoito järjestelmän, sekä koulutusjärjestelmämme. Minulla on vaarini ja isäni muistot sekä mitalit. Sodasta. Ne eivät minua tai oikeastaan - Minun lapsiani tälläisessä tilanteessa paljoakaan auta!

Tämän olemassa olevan hallituksen tulisi jättää eronpyyntönsä Tasavallan Presidentille, ja hänen kuuluisi ero myös myöntää - välittömästi. Tässä tilanteessa olisi sekä poliittisesti, kansantaloudellisesti ja uskottavuuden vuoksi syytä järjestää ennenaikaiset eduskuntavaalit. Tämä istuva hallitus - tai sen jäänteet - eivät saisi enää päättää lastemme tulevaisuudesta!

Tässä maassa on romutettu lähestulkoon kaikki se, mitä olemme omilla käsillämme, ilman ahneutta ja kateutta rakentaneet! Terveydenhuoltomme katoaa, vanhuksemme unohdetaan ja tulevia osaajia ei ole, koska samanaikaisesti koulutuksestamme leikataan. Puolustusvoimamme ovat retuperällä, ei toki maatamme palvelevien varusmiesten tai ns. "kapiaisten" johdosta, vaan päättäjimme johdosta, jotka eivät johda muuhun kuin katastrofiin!

Miksikö oikeastaan kirjoitin tämän blogini? Kirjoitin tämän siksi, että mahdollisimman moni henkilö Suomalaisista Suomessa lukisi tämän! Ja toivoisin myös, että ymmärtäisitte mitä tarkoitan. Kirjoitan tämän myös siksi, että kaipaan Suomeen isänmaallista, selkärankaista sekä osaavaa johtajaa, Tasavallan Presidenttiä. Suomi täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 100 vuotta. Ja siihen on omat syyt. Teot. Ei puheet, ei luovutukset, enää.

Minä itse henkilökohtaisesti olen tyytyväinen istuvaan Tasavallan Presidenttiimme, Sauli Niinistöön. Hän on omalta osaltaan ja valtuutuksiltaan hoitanut virkansa mitä parhaimmalla ja isänmaallisella tavalla.

Se, että hän lähtee näihin presidentin vaaleihin erilailla on myös osoitus siitä, että hän osaa ajatella asioita erilailla. Kertaakaan en ole kuullut, että hän olisi ollut väärässä. Mutta toki joskus toivoisin vieläkin jyrkempiä, omiaan mielipiteitä häneltä, vähän samanlaisesti kun minä käytän ruokaani mausteena chiliä!

Hyvät ystävät, vihamiehet ja toisin ajattelijat; Hyvän tulevaisuuden puolesta:

Nykyhallituksen ero ja TÄRKEIN: SAULI NIINISTÖ jatkokaudelle!

T: Kalle

ps: ei mulla taas muuta...